Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία

Δέος προκαλεί ο φοβισμένος ψηφοφόρος με αυτόν του ηλίθιου. Ένα μίγμα που αν συναντηθούν μεταξύ τους μπορούν να φέρουν την καταστρόφη την δικιά μου αλλά και τη δική σου...


Εκεί που μας οδήγησαν οι ανίκανοι πολιτικοί που έχουμε, έχουν κάνει ολόκληρη τη κοινωνία να μοιάζει ηφαίστιο έτοιμο να εκραγεί.

Σαν χώρα έχουμε ξεφύγει τελείως. Κανείς μας δεν περίμενε πριν μερικά χρόνια να φτάσουμε στο σημείο μηδέν που είμαστε τώρα.

Στις δημοσκοπήσεις που καθημερινά βγαίνουν εξακολουθεί ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού να στηρίζει αυτούς που μας φέρανε στο σημερινό δίλλημα γκρεμού ή ρέμα...

Κάποιοι θα δώσουνε ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση που μαζί με το ΠΑΣΟΚ ήταν
αυτοί που καταπάτησαν το Συνταγμά μας, επανηλημένα. Είναι όλοι αυτοί που αντισυνταγματικά μας φέρανε για πρωθυπουργό τον κ.Λουκά Παπαδήμο. (Προσωπικά εγώ δεν ζήτησα κάνεναν Λουκά Παπαδήμο να έρθει να με κυβερνήσει.) Επειδή ο ΓΑΠ, δεν είχε άλλο την δύναμη να συνεχήσει το δρόμο του μνημονίου. Φέρανε έναν άλλον άνθρωπο να μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην εξαθλίωση. Έφυγε όμως. Οι ζωές μας δεν φτιάξαν προς το καλύτερο. Το ίδιο σκατά με πριν είναι. Παρόλα αυτά όμως η ζωή δεν τελειώνει εδώ. Τη πραγματική ελπίδα δεν την έχουμε βιώσει ακόμα.

Ήρθε η ώρα όλοι μας να φέρουμε την ανατροπή στην Ευρώπη με την μόνη δύναμη που μας έχει δώσει η Δημοκρατία.

Η ψήφος της 17ης Ιουνίου απέχει μόλις μερικά βήματα από το παραβάν του τρελού και του ηλίθιου ψηφοφόρου.

Έτσι όπως πολύ καλά έχει διατυπώσει ο Αινστάϊν για τον τρελό ψηφοφόρο είναι ''Το να κάνεις συνέχεια το ίδιο πράγμα ....και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα..."

Επίσης δεν θα πρέπει να εφαρμόσουμε και τον ορισμό του ηλίθιου φηφοφόρου. "Ηλίθιος ψηφοφόρος είναι εκείνος που συνεχείζει να ψηφήζει το κόμμα που τον έφερε στην εξαθλίωση και την μιζέρια....για να τον σώσει από την καταστροφή"...

Την ιστορική μέρα της 17ης Ιουνίου θα πρέπει να θυμηθούμε, όλες τις σκηνές εκείνες που μας φέρανε ως εδώ. Να μη σβήσουμε το φως στο τούνελ με την οργή και τον θυμό. Να ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας τι πραγματικά θέλουμε για όλους μας.

Θυμηθείτε ότι η ψήφος αυτή, δεν θα πρέπει να πάει χαμένη. Δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία...

toixos prostasias