Τρίτη 29 Μαΐου 2012

«O ΣΥΡΙΖΑ έχει παραμυθιάσει τον ελληνικό λαό, με δημαγωγία και προπαγάνδα και εξαιτίας της κατάστασης που βρίσκεται η χώρα έχουν απήχηση».

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Θόδωρος Πάγκαλος  για το »φαινόμενο» του κόμματος αυτού.
Μιλώντας στον Real F M είπε ακόμα ότι «πρέπει να απομυθοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος προσπαθεί να πείσει ότι μπορεί να θέσει σε διαπραγμάτευση όλα τα επώδυνα προβλήματα του ελληνικού λαού και θρασύτατα φαντάζονται ότι μπορούν να δώσουν το παράδειγμα στους λαούς της Ευρώπης » είπε.
Σε άλλο σημείο είπε πως «ο λαός είναι μπροστά σε ένα ιστορικό δίλημμα, όποια κι αν είναι η στάση απέναντι στο αποτέλεσμα δεν είναι υποχρεωμένος κάποιος που είναι στη μειοψηφία να συμφωνήσει».  Τόνισε ότι «η άποψή μου είναι ότι εάν δεν υπάρξει πλειοψηφία για την υλοποίηση των δεσμεύσεων του μνημονίου με σκληρή διαπραγμάτευση όπου μπορεί να γίνει, οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα οδηγεί στην αυτοκτονία της κοινωνίας».
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι«κανένα κόμμα δεν λέει την αλήθεια. Αυτό που θα συμβεί μετά τις εκλογές είναι ότι οι εταίροι μας θα θέσουν προς εφαρμογή με μεγαλύτερη πιεστικότητα την ανάγκη να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας» επεσήμανε, συμπληρώνοντας: «αν μπορεί κάποιος να επιτύχει μία παράταση ενός χρόνου στο πρόγραμμα ή το χρόνο της μετενέργειας, αυτά είναι πιθανόν να συμβούν αλλά δεν θα υπάρξει ουσιαστική αλλαγή των όρων της σύμβασης».
Κοίτα ποιος μιλάει....



πηγή: prionokordela.gr