Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Θέλει Δώνη ο Γόντικας για τον Παναθηναϊκό

Το θέμα του προπονητή θα είναι το πρώτο που θα απασχολήσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, μόλις ξεκαθαρίσει η υπόθεση της αδειοδότησης.


Η λογική λέει πως προτεραιότητα είναι η παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην τεχνική ηγεσία, με τον Πορτογάλο τεχνικό να είναι θετικός ακόμη και στη μείωση του μπάτζετ, αλλά και των αποδοχών του, σε περίπτωση που η ομάδα εξασφαλίσει την αδειοδότηση και μετάσχει στην Ευρώπη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και τα περισσότερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ προτιμούν τον Φερέιρα, ωστόσο δεν είναι η μόνη άποψη που υπάρχει στην ομάδα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της εφημερίδας «Η Πράσινη», ο Δημήτρης Γόντικας έχει κάνει ήδη ραντεβού με τον Γιώργο Δώνη.

Αυτό σημαίνει πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ προτιμάει τον Έλληνα τεχνικό και εκτός από τη συνάντηση που είχε μαζί του, οι δυο τους τα έχουν πει αρκετές φορές και τηλεφωνικά, ζητώντας του να περιμένει τον Παναθηναϊκό.

Ο Γόντικας είχε συζητήσει με τον Δώνη και το περασμένο καλοκαίρι, όμως η παραμονή του Φερέιρα, του είχε αλλάξει τα σχέδια. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ φαίνεται να... ψηφίζει Γόντικα, επειδή τον θεωρεί καλό διαχειριστή μικρού μπάτζετ, ικανό στο να αξιοποιήσει πιτσιρικάδες που προέρχονται από την ακαδημία, έχει το μισό κασέ από ότι ο Φερέιρα, ενώ θα έχει και λιγότερες απαιτήσεις στις μεταγραφές που θα ζητήσει να γίνουν.

Όπως και να έχει, αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι υπερισχύει η γνώμη του Γιάννη Αλαφούζου. Ο λόγος είναι ότι ο Φερέιρα είναι άριστος γνώστης της ομάδας, μπορεί με λίγα χρήματα να φέρει καλούς παίκτες, όπως έγινε με τους Ζέκα και Κουίνσι, ενώ έχει καλές σχέσεις στα αποδυτήρια.

Παρόλα αυτά, φαβορί είναι ο Πορτογάλος, αλλά τα πάντα θα κριθούν στο... νήμα και το θέμα θα τεθεί επί τάπητος μετά την αδειοδότηση.

ΠΗΓΗ:24wro.blogspot