Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Εξώδικο της Χρυσής Αυγής στο ΕΣΡ

Παράνομη και αντισυνταγματική χαρακτηρίζει η Χρυσή Αυγή τη στάση των τηλεοπτικών μέσων που αποκλείουν από το πρόγραμμά τους το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Για το λόγο αυτό η Χρυσή Αυγή έστειλε εξώδικο στη ΕΣΡ καταγγέλλοντας την στάση αυτή και δηλώνοντας ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμικο δικαίωμα.
Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την παράνομη κι αντισυνταγματική στάση των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών μέσων, τα οποία αφού μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου εξαπέλυσαν τόνους λάσπης κατά του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος και των στελεχών του, επέστρεψαν στην συνήθη αντιδημοκρατική τακτική της φίμωσης και του αποκλεισμού μας. Υπενθυμίζουμε πως οι ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συχνότητες είναι περιουσία του ελληνικού λαού και οφείλουν να προβάλουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής αναλογικά με το 7% που μας έδωσε στις τελευταίες εθνικές εκλογές ο ελληνικός λαός.
Παρ' όλα αυτά συνεχίζουν και σ' αυτήν την προεκλογική περίοδο να προβάλουν πολύ περισσότερο κόμματα που έλαβαν μικρότερο ποσοστό από την Χρυσή Αυγή, όπως την ΔΗΜ.ΑΡ., τον ΛΑ.Ο.Σ. και την Δημιουργία Ξανά.
Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα και προς αυτήν την κατεύθυνση καταθέσαμε εξώδικο προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.



πηγή: newsbomb.gr