Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2013


Πλήθος κόσμου συνόδευσε τον βολεϊμπολίστα Νίκο Σαμαρά ως την τελευταία του κατοικία στη Λήμνο, ενώ ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσαν τα λόγια της συζύγου του.
Η σορός του Νίκου Σαμαρά μεταφέρθηκε με C130 από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας στη Λήμνο λίγο μετά τη μία το μεσημέρι.

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του η οποία θέλησε να πει τα παρακάτω λόγια:

«Με αγαπούσες βαθιά και σε αγαπούσα κι εγώ. Άγγελε μου, έφυγε ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, θα σου μιλάω κάθε μέρα, θα σου μιλάω μέσα από τον Στράτο, θα σταθώ στα πόδια μου γι' αυτό το παιδί.

Δεν θέλω να στεναχωριέσαι, θα είμαι πάντα δίπλα του, μάνα και πατέρας, είσαι το φως της ζωής μου, ο λεβέντης μου, θα σε σκεπάζω στα όνειρά μου με μια αγκαλιά, θα σου λέω πόσο σ' αγαπάω, πάντα φοβόμουνα μη σε χάσω, να με συγχωρέσουν οι φίλοι σου που σε έφερα εδώ στη Λήμνο εδώ μακριά, αλλά θέλω να' σαι κοντά μου, να' σαι κοντά στο παιδί μας.

Δέκα χρόνια μου έδινες μόνο χαρές και αγάπη, συγγνώμη για όταν σε στεναχώρησα, ο γιος σου θα τα μάθει όλα, αν και ποτέ δεν σου άρεσαν τα λόγια, πάντα μου έλεγες ότι μιλάω με έργα και όχι με λόγια. Πάντα δική σου σ' αυτή και την άλλη ζωή».Φωτογραφία: οnsports.gr
πηγή: iefimerida.gr