Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

THE HOBBIT

Η ταινία που περιμέναμε έφτασε και φυσικά από πίσω της έχει βαριά κληρονομιά το The Lord of the rings μια από τις καλύτερες τριλογίες που έχει βγει ποτέ.

Την είδαμε και μπορούμε να πούμε την γνώμη μας όχι σαν κρητικοί κινηματογράφου αλλά ως fun τις τριλογίας The Lord of the rings. Καταρχάς να πούμε ότι το The Hobbit θα είναι και αυτό τριλογία. Στο άκουσμα της είδησης ενθουσιάστηκα ότι θα βγει ταινία με βάση το Lord of the rings, αλλά από την άλλη υπήρχε στο μυαλό μου ότι, θα είναι τόσο καλό όσο το The Lord of the rings;

Τελικά η ταινία αυτή αξίζει και για κάποιον που δεν έχει τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών να πάει να την δει. Για αυτούς που έχουν δει τον Άρχοντα θα δουν αρκετά γνώριμα πρόσωπα σε αυτήν την ταινία, πρώτα από όλους ο Gandalf, μετά ο Bilbo και στην αρχή του έργου ο αγαπητός μας Frodo. Φυσικά υπάρχουν και άλλοι χαρακτήρες γνώριμοι που θα τους  δείτε στην μεγάλη οθόνη.

Αυτά από εμάς λοιπόν, παρακάτω σας παραθέτουμε και το trailer για να πάρετε μια πρώτη γεύση της ταινίας, καλή διασκέδαση!